SWEDLOCK AB

Nu söker vi en Teknisk Säljare inom samhällskritisk infrastruktur. Swedlock har under de senaste åren snabbt vunnit stora marknadsandelar inom hemtjänst, räddningstjänst, renhållning och övrig kommunal verksamhet med konceptet ”Nyckeln till Staden”. I grunden för konceptet ligger ett egenutvecklat system där Swedlock redan har ett flertal strategiskt viktiga kunder inom Samhällskritisk infrastruktur. Nu vill Swedlock växa inom detta segment i Sverige.

Har du erfarenhet av lösningsförsäljning och vill bli en del av ett innovativt tillväxtbolag? Swedlock erbjuder en platt organisation med korta beslutsvägar, familjär stämning samt frihet under ansvar i det dagliga arbetet.

Din roll blir att bära ut Swedlocks innovativa lösning till organisationer och företag i Sverige (Mälardalen och norrut). Rollen kräver förmågan att på djupet kunna förstå utmaningarna inom samhällskritisk infrastruktur och på så sätt kunna erbjuda lösningar som skapar tydliga mervärden för kunden. Du kommer utgöra en viktig del i att effektivisera och öka säkerheten i kundernas verksamheter.

Vi tror att du finns i säkerhetsbranschen eller i en närliggande bransch och har en gedigen erfarenhet av en liknande roll. Du kan röra dig i kundernas organisationer samt har erfarenhet av att möta professionella kravställare under beslutsprocesser. Rollen kommer utmana dina tekniska kunskaper. Du är driven och självgående, agerar affärsmässigt men är även en uppskattad lagspelare. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Troligtvis har du erfarenhet av anbudsförfaranden.

Du är van att driva hela säljprocessen. Till ditt stöd finns alltid en stark produkt, utvecklingsresurser och en eftermarknadsorganisation. I rollen ingår också att tillsammans med sälj- och marknadsorganisationen representera företaget på mässor och aktiviteter för att skapa nya kontakter och möjligheter. Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till försäljningschefen för infrastruktur i Stockholm. Resor i tjänsten förekommer med ca 20–30 övernattningar per år.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Swedlock AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 24 mars 2023. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Kontakt
  • Johan Halvarsson, 073-8380602
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb